Jedným z najobľúbenejších kúskov oblečenia, ktoré má hádam každý, sú aj jeansy. Jeansy alebo rifle sa tešia obľube už niekoľko desaťročí a stále sú najpopulárnejším kúskom odevu medzi dámami i pánmi, dokonca ich obliekame aj deťom. To, čo sa mení s behom času, sú hádam iba jednotlivé strihy jeansov, ktoré sa postupne o dosť zúžili. Dnes sú veľmi moderné a populárne skiny alebo slim jeansy, ktoré dokonale lemujú postavu a dokážu ju pekne zvýrazniť. Pre tých, ktorí chcú dosiahnuť efekt zoštíhlenia v oblasti nôh naopak odporúčame skôr strihy straight, rovné alebo široké, a to najmä v tmavých farbách s hladkým povrchom, bez vyšúchaného efektu alebo iných aplikácií (zvlášť pri strihoch skiny a slim je to dôležité).

jeansy

V ponuke big star jeans nájdete naozaj výber rôznych strihov a farieb od výmyslu sveta. AK chcete mierne zoštíhliť driek, pás a schovať čo to v oblasti brucha, výborné je siahnuť po jeansoch s vysokým pásom, ktoré toto všetko krásne zakryjú a okrem toho vedia pekne predĺžiť nohy, pokiaľ vysoký pás necháte odkrytý a viditeľný a vrchný top, či blúzku si zasuniete do jeansov, aby váš pás pekne vynikol.

dámy na gauči v jeansoch

Exkluzívne a pekne prevedené jeansy, niektoré aj s push-up efektom v zadnej časti, dokážu krásne ukázať a nechať vyznieť krivkám postavy. Zladiť sa dajú naozaj do rôznorodých outfitov a s rôznymi inými kúskami, či už športovejšími alebo elegantnejšími. Pekné jeansy môžete nosiť aj k lodičkám a buď ich schováte do predĺžených nohavíc alebo pekne ukážete. Outfitov môžete s jednými jeansami vytvoriť naozaj veľké množstvo a všetky budú určite skvelé!

Prezrite si preto ponuku v e-shope od BIG STAR a využite aj znížené a o niečo výhodnejšie ceny, ktoré vás iste v novom roku zase trochu viacej potešia. Veď radosť, tú si treba uroiť zas a znova, aby sme sa cítili dobre a vytvárali si pocit harmónie a pohody.